True Color Women is een samenkomst van een interessante mix van vrouwen. Deze bijeenkomsten zullen starten met het kort kennismakingsrondje onder het genot van thee met een vrouwelijk tintje en wat lekkers. De rest van de tijd zal op verschillende wijze benut worden voor het uitwisselen van informatie, ervaringen en adviezen. Ook kan er een bepaald onderwerp centraal staan en wordt dit juist inzichtelijk gemaakt. Alle activiteiten van True Color Women zullen op de facebook pagina bekend worden gemaakt evenals per mail.

Meld je tijdig aan, omdat we slechts 12 deelnemers accepteren.

Tijdens alle betaalde bijeenkomsten (introductiebijeenkomsten dus uitgesloten) is er een GRATIS kinderopvang aanwezig. Tijdens de introductiebijeenkomsten kun je kennismaken met de kinderopvang, maar zal deze niet ‘draaien’. De kinderopvang wordt geleidt door een vrouwelijke vrijwilliger. Kinderen zijn op dat moment in goede handen, waardoor jij dat momentje voor jezelf kunt pakken om daarna weer moeder te zijn.

True Color Women kan heel goed naast reguliere hulpverlening lopen, omdat het laagdrempelig is met veel herkenning van andere gescheiden vrouwen. De zelfhulpgroep wordt begeleidt en vormgegeven door de ervaringsdeskundige, Elisabeth.

activiteiten vrouw

Activiteiten

Dé zelfhulpgroep richt zich op:

  • inzicht krijgen in je eigen behoeften
  • toenemen van zelfvertrouwen en grenzen stellen
  • delen van ervaringen en tips en adviezen
  • ondersteunen in het scheidingsproces
  • bemoedigen bij het bouwen van jouw toekomst

Naarmate de zelfhulpgroep True Color Women groeit, zullen de activiteiten zich verder ontwikkelen. Denk aan uitstapjes, een infosessie of studiedag met boeiende sprekers, een workshop/cursus/training, etc. Denk aan interessante sprekers als advocaten, medewerkers van het CJG, scheidingscoaches, etc.

Deelnemers kunnen op de hoogte blijven van activiteiten door zich in te schrijven op de nieuwsbrief via de website. Ook worden de activiteiten op de facebook pagina vermeld. Meld je tijdig aan voor de bijeenkomst per mail: elisabeth@zodietyfuskerstboomstaat.nl. Vol = vol.

Maximaal deelnemers aantal per bijeenkomst: 12 gescheiden vrouwen
Maximaal aantal kinderen voor de opvang: 8 kinderen

Heb je zelf ideëen voor de bijeenkomsten van True Color Women?

Wacht dan niet langer en stuur een email: elisabeth@truecolorwomen.nl